SEYŞELLER TURU - Thy İle - Kişiye Özel Tur Programı

Kişiye Özel!!! Seyşeller Turu Türk Havayolları ile Hergün Hareketli 5 Gece 6 Gün

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SEYŞELLER

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar bilet, pasaport ve check-in işlemlerinden sonra Türk Havayolları’nın TK748 sefer sayılı uçuşu ile 01.05 de Seyşeller’in başkenti Mahe’ye hareket. Uçakta gece yolculuğu. Yerel saat ile 10.55 de varış. Ardından özel aracımız ile otelinize transfer. Otele yerleşme ve serbest zaman. Dinlenme, deniz, kum ve güneşten yararlanma imkanı. Geceleme otelimizde.



2 Gün: SEYŞELLER

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz  tam gün sürecek olan  ekstra Mahe Adası Turuna katılabilirler. Bu turumuzda Mahe’nin en güzel köşelerini görüp tanıma fırsatı elde edeceksiniz. Başkent Victoria‘nın Hustle ve Bustle’ ını gördükten sonra; Morne Blanc çay tarlasında küçük bir mola verip; birbirinden güzel kumsallarında güneşlenme imkanınız olacaktır. Ayrıca turumuzda, Seyşeller’e özgü muhteşem botanik bahçelerini, sanat köyünü ve model gemi yapımı fabrikasını gezebileceksiniz. Turun bitiminde otele dönüş. Konaklama otelimizde.



3 Gün: SEYŞELLER

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz tam gün sürecek olan ekstra Reef Safari Turuna katılabilirler. Adalardan en ünlülerini gezebileceğiniz bu turda, Seyşeller’i tanımak için özel bir fırsat yakalamış oluyorsunuz. St Anne Marine Ulusal Parkını görebilir, Seyşeller’in koruma altındaki bu müthiş deniz yaşamına tanık olabilirisiniz. Ayrıca elle balık besleme zevkini yaşayabilir, şnorkel ekipmanlarıyla sualtının büyüleyici dünyasını keşfedebilirsiniz. Turun ardından otele dönüş ve serbest zaman. Dinlenme, yüzme ve şnorkel imkanı. Konaklama otelimizde.



4 Gün: SEYŞELLER

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra Praslin Turumuza katılabilir; değişik bir gün geçirebilirler. Bu turumuzda, Mahe’ye hızlı feribotla 1 saat; havayolu ile 15 dakika mesafede bulunan Seyşeller’in ikinci büyük adası Praslin’i tanıyoruz. Mai vadisini de ziyaret etme imkanı bulabileceğimiz bu turda; 7000 coco de mer palmiyesi bulunan olağanüstü güzellikteki ormanı ile birlikte; yine burada ender rastlanan kuşlardan kara papağanı da görebiliriz. Turun ardından otele dönüş ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: SEYŞELLER

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra La Digue Turuna katılabilirler.  Seyşeller’İn üçüncü büyük adası olan La Digue de görülmeye değer büyüklükteki granit taş oluşumlarını görüp; kurutulmuş hindistancevizi fabrikası, eski vanilya ve tarçın fidanlıklarını gezme imkanınız olacaktır. Bu adaların bakir koylarında yüzme ve güneşlenme imkanı da bulacaksınız. Turun ardından otele dönüş ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: SEYŞELLER – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından Mahe Havaalanına transfer ve Türk Havayollarının TK749 sefer sayılı uçağı ile saat 12.25 de İstanbul’a hareket. Yaklaşık 8.5 saat süren uçuş sonrası yerel saat ile 18.10 da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    PAKET TURLARA UÇAK + TRANSFER + SİGORTA + ŞEHİR VE HAVALİMANI VERGİLERİ + 5 GECE OTEL KONAKLAMA FİYATLARI DAHİL OLUP, EN DÜŞÜK ODA KATEGORİSİ KİŞİBAŞI FİYATLARIDIR. SEYAHAT TARİHİNİZ DOĞRULTUSUNDA YENİDEN HESAPLANACAKTIR.


    İptal Şartları
    https://www.ultraherseydahil.com/seyseller-turu-thy-ile-kisiye-ozel

    Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sk. No:34/1 Kadıköy - İstanbul
    0216 414 59 59


    Bu çıktı 28.03.2024 12:55 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.