KOH SAMUİ TURU - Thy İle - Kişiye Özel Tur Programı

Size Özel!!! Hergün Hareketli Koh Samui Turu Türk Havayolları ile 5 Gece 6 Gün

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BANGKOK

Biletlerinizin tur öncesinde size tesliminin ardından uçuş gününüzde İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarında saat 17:00 de check in işlemleri başlayacaktır. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinizin ardından Türk Hava Yolları TK 064 sefer sayılı uçuş ile 19.50 de Bangkok a hareket.



2 Gün: BANGKOK – KOH SAMUİ

Yerel saatle 09.45 te Bangkok a varışınızın ardından Bangkok Airways PG 115 sefer sayılı uçağı ile saat 12.05 de Koh Samui ye hareket. 13.10 da Koh Samui ye varışın ardından pasaport bagaj ve gümrük işlemlerinden sonra yetkili personelimiz tarafından karşılanma ve özel aracımızla adanın ünlü plajlarından birindeki otelimize transfer yerleşme ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.

 



3 Gün: KOH SAMUİ

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Samui Adası Turu. Gerçekleştirilecek yarım günlük ada turunuzda ilk durağınız Chaweng Beach in panoramik görüntüsünü izleyebileceğiniz Ladd Koh. Daha sonra ilginç oluşumları ile dikkat çeken Grand Ma ve Grand Pa doğal kayalıklarını görebilirsiniz.  30 metre yükseklikten akan Na Muang Şelalesi yerel halk için oldukça önemli olan   meditasyon yaparken oturur pozisyonda olan Loung Por Daeng in anısına yapılmış Wat Kunaram ve çevreye kuşbakışı bakmanıza olanak sağlayan tepe üzerinde bulunan Büyük Buddha heykeli  turunuz esnasında görülecek yerlerdir. Konaklama otelimizde.
* Bu tur  minibüs ile yapıldığından  yolların elverişli olmamasına bağlı olarak  adanın her noktasına ulaşım sağlanamamaktadır.

 



4 Gün: KOH SAMUİ

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Samui Dağ Safarisi Turu. 250 km2 lik bir ada olan Samui nin dörtte ucu hindistan cevizi ve meyve ağaçları ile örtülü ormanlarla kaplıdır. Sabah kahvaltıdan sonra otelinizden 4×4 lerle hareket ederek  ilk durağınız olan Chaweng gözlem noktasına  daha sonra da Grand Ma ve Grand Pa doğal kayalıklarına varıyoruz. Eğitimli maymunların  ağaçlardan nasıl hindistan cevizi topladıklarına şahit olduktan sonra 650 metre ile Samui nin en yüksek noktasında bulunan Tar Nim Şelalesine çıkıyoruz.  Burada 15 dakika Fil üzerinde gezinti imkanı. Taştan oyma heykellerin bulunduğu Büyülü Bahçe ve kauçuk üretim çiftliği turumuzun diğer durakları arasında. Gözlem tepesinde alınacak öğle yemeğinin ardından gün batımının muhteşem manzarasını seyredebileceğiniz Büyük Buda heykelinin ziyareti ve otelinize donuş ve konaklama otelimizde.



5 Gün: KOH SAMUİ

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Koh Tao & Koh Nang Yuan Adası Turu. Koh Samui nin 70 km kuzeyinde bulunan ve bir dalış cenneti olarak bilinen Koh Nang Yuan a gitmek için  otelinizden erken saatte hareket. Bophut Koyu ndan saat 08:30 da hareketle  yaklaşık bir buçuk saat süren deniz yolculuğunun ardından kum şeridi ile birbirine bağlı 3 adacıktan oluşan Koh Nang Yuan a varış. Tayland körfezinin en iyi görüş netliğine sahip sularında  şnorkel ile dalabilir  rengarenk tropik balıkları ellerinizle besleyebilirsiniz. Daha sonraki durağınız öğle yemeğinizi de alacağınız Koh Tao Adası. Koh Tao da Mango Bay veya hava ve deniz suyunun durumuna bağlı olarak başka bir noktada denize girme ve dinlenme imkanı bulunmaktadır. Yaklaşık olarak saat 15.00 de Bophud Limanı na hareket  16.30 da varış ve otelinize transfer. Konaklama otelimizde.



6 Gün: KOH SAMUİ

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Anthong Marine Ulusal Parkı Turu. Koh Samui nin 45 km Kuzey batısında bulunan  Thailand ın ikinci Ulusal Parkı  250 km2 lik alanda 40 adadan oluşmaktadır. Koh Samui den  sürat teknesi ile 1 saat mesafede bulunan bu parkta yeşillikler bezenmiş adacıklar  Kristal mavi göletler esrarengiz mağaralar ve ilginç kaya oluşumları görenleri büyülemektedir. Sabah erken saatte başlayan turunuzun 2 durağı bulunmaktadır; Koh Wua Talap   Uyuyan İnek Adası – Adanın en yüksek tepesine çıkabilir  Lotus Mağarasını görebilir  şnorkel yapabilirsiniz. Koh Mae Anne Ada – Zümrüt yeşili renkli koy burada bulunmaktadır. Öğle yemeği Koh Wua Talap da alınacaktır. Turun ardından otelinize transfer. Konaklama otelimizde.



7 Gün: KOH SAMUİ – BANGKOK – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından havaalanına transfer saatinize kadar serbest zaman. Yaklaşık 17:00 da Koh Samui havaalanına transfer. Bangkok Airways PG 182 sefer sayılı uçağı ile saat 19:45 de Bangkok  a hareket. Yerel saat ile 20:50 de varış. Türk Hava Yolları nın TK 069 sefer sayılı uçuşu ile saat 23:30 da İstanbul a hareket ediyoruz. Uçakta gece yolculuğu.



8 Gün: İSTANBUL

Yerel saat ile 06:25 de İstanbul a varış ve Koh Samui turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    PAKET TURLARA UÇAK + TRANSFER + SİGORTA + ŞEHİR VE HAVALİMANI VERGİLERİ + 5 GECE OTEL KONAKLAMA FİYATLARI DAHİL OLUP, EN DÜŞÜK ODA KATEGORİSİ KİŞİBAŞI FİYATLARIDIR. SEYAHAT TARİHİNİZ DOĞRULTUSUNDA YENİDEN HESAPLANACAKTIR.


    İptal Şartları
    https://www.ultraherseydahil.com/koh-samui-turu-thy-ile-kisiye-ozel

    Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sk. No:34/1 Kadıköy - İstanbul
    0216 414 59 59


    Bu çıktı 16.04.2024 19:58 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.