BALİ TURU - Qatar HY İle - Kişiye Özel Tur Programı

Hergün Hareketli Qatar Havayolları ile Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı 5 Gece 8 Gün

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - DOHA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Qatar Havayolları Kontuarı önünde saat 15.40 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Qatar Havayollarının QR244 sefer sayılı uçağı ile saat 18.35 de Doha ya hareket. Yerel saat ile 23.55 de Katar’ın başkenti Doha’ya varış.



2 Gün: DOHA - BALİ

Uçak değiştirerek QR962 ile 02.55 de Bali Adasının başkenti Denpasar a hareket. Uçakta gece yolculuğu. 17.20 de Bali’ye varış ve nüfusunun yüzde doksanının Hindu olduğu bu cennet adanın ünlü plajlarından birindeki otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra Kintamani volkan turu.  Tam gün sürecek bu turda sabah 08.30 lobiden hareketle, dünyanın en pahalı ve en kaliteli incileri olan Endonezya incilerinin bulunduğu mağaza gidiyoruz. Buradaki kısa molamızın ardından Kintamani bölgesine doğru devam ediyoruz. Yol boyunca batik, ağaç oymacılığı ve resim sanatlarının geliştiği köyleri gezerek, atölyelerdeki çalışmaları izliyor ve alışveriş imkanı buluyoruz. Kintamani bölgesine vardığımızda, yanardağın tam karşısında bir restoranda açık büfe öğle yemeği yiyoruz. Dönüş yolunda Kutsal Su Tapınağı’nı ziyaret ediyoruz. Daha sonra Bali’nin dünyaca ünlü pirinç terasları görüp; yerel evlere gerçekleştireceğimiz ufak ziyaretlerin ardından otele dönüyoruz. Turumuz takriben 9 saat sürmektedir. Konaklama otelimizde.



4 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz öğleden sonra ekstra Tanat Loh turuna katılabilirler. Yarım günlük bu tur için, öğleden sonra 14.30 da lobiden hareket ediyoruz. Önce adanın ikinci büyük tapınağı olan Mengwi Tapınağını ziyaret ediyoruz. Daha sonra Bali’nin simgelerinden, okyanusun üstünde bir kayaya inşa edilmiş olan Tanah Lot Tapınağına varıyoruz. Burada gün batımını izlendikten sonra otele dönüş. Konaklama otelimizde.



5 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. İsteyenler eksta olarak tam günlük Nusa Lembognan Adası turuna katılabilirler. Tam günlük turumuz  sabah yaklaşık 08:30 ile 17:30 saatleri arasında olacaktır. Bali’nin yakınındaki Nusa Lembognan adasına gidip, orada bir gün geçirebilirsiniz. Bir katamaranla adaya gidilir. Seyahat sırasında yelkenlinin güvertesinde güneşlenme imkanı vardır. Çeşitli ikramlar yapılır. Adada gün boyu şnorkel, banana boat ve altı cam tekne gezilerinden faydalanılabilmektedir. Öğle saatinde barbekü yapılıp keyifli bir yemek alınmaktadır. Akşam otele dönüş ve konaklama otelinizde.



6 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra Rafting-Fil Safari turu. Tam gün sürecek bu turumuzda sabah 08:30 lobiden hareketle, önce Ubud bölgesinde rafting noktasına gidilir. Ön bilgilendirmeden sonra rafting yapılır, rafting sonrası açık büfe öğle yemeği alınır. Daha sonra fil safari alanı olan Taro Parkına devam edilir. Fillerle ilgili bilgi verildikten sonra orman içinde 35 dakikalık fil gezisi yapılır.



7 Gün: BALİ - DOHA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Deniz ve güneşten son kez istifade fırsatı. Akşam saatlerinde havalimanına transfer.



8 Gün: DOHA - İSTANBUL

Qatar Havayollarının QR961 sefer sayılı uçağı ile saat 01.10 da Doha’ya hareket Yerel saat ile 05.45 de varışın ardından, saat 09.05 de Qatar Havayollarının QR 241 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’a hareket. Öğlen 12.50 de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    PAKET TURLARA UÇAK + TRANSFER + SİGORTA + ŞEHİR VE HAVALİMANI VERGİLERİ + 5 GECE OTEL KONAKLAMA FİYATLARI DAHİL OLUP, EN DÜŞÜK ODA KATEGORİSİ KİŞİ BAŞI FİYATLARIDIR. SEYAHAT TARİHİNİZ DOĞRULTUSUNDA YENİDEN HESAPLANACAKTIR.


    İptal Şartları
    https://www.ultraherseydahil.com/bali-turu-qatar-hy-ile-kisiye-ozel

    Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sk. No:34/1 Kadıköy - İstanbul
    0216 414 59 59


    Bu çıktı 28.03.2024 12:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.