Koh Samui Turu - Singapur Hava Yolları İle Tur Programı
Kalkış Yerleri: Yeni İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SINGAPUR – KOH SAMUI

Yeni İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Dubai’ye hareket. 



2 Gün: SINGAPUR – KOH SAMUI

Singapur’a varış. Varışımızın ardından Singapur Hava Yolları’nın  tarifeli uçağı ile saat Koh Samui’ye hareket. Koh Samui’ye varış. Varışımızı takiben otelimize transfer. Varışın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Samui Adası Turu’na (55 USD) katılabilirler. Bu turumuzda ilk durak Ladd Koh. Burada adanın en güzel sahili olan Chaweng Beach’in panoramik görüntüsünü izliyoruz. Ardından rotamızda bulunan ilginç şekilleriyle ilgi çeken Grand Pa ve Grand Ma doğal kayalıklarıı, mumyalanmış keşişi, 30 metre yüksekliğindeki Na Muang Şelalesini ve Loung Por Daeng’in anısına yapılmış Wat Kunaram’ı sırayla geziniyoruz. Son olarak bir tepe üzerinde bulunan Büyük Buda heykeline gelerek, buradan çevreyi kuş bakışı olarak izleyebiliyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



3 Gün: KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Koh Nang Yuan ve Koh Tao Adaları Turu’na (85 USD) katılabilirler. İlk olarak dalış için biçilmiş kaftan olan, Samui’nin yaklaşık 70km kuzeyinde ki Koh Nang Yuan Adası’na doğru harekete geçiyoruz. Bir buçuk saatlik deniz yolculuğumuzun ardından, Tayland körfezinin dalış cennetlerinden biri olan bu adaya varıyoruz. 3 adacıktan oluşan Koh Nang Yuan’daki gezimizde şnorkel için hazırlıklarımızı yapıp kendimizi bu renkli dünyanın içine atıyoruz. Burada binlerce renkteki çeşitli balıkta beraber yüzmeye başlıyoruz, hatta dilerseniz bu tropik balıkları ellerinizle besleme şansınız bile oluyor. Bu olağanüstü sualtı dünyasında geçirdiğiniz eğlenceli saatlerden sonra sürat motorumuzla rotamızı Koh Tao Adası’na doğru çeviriyoruz. Burada keyifle yiyeceğimiz öğle yemeğinin ardından, kendinizi bu muhteşem denize bırakabilir ya da sıcak kumlarda güneşe teslim olabilirsiniz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Samui Adventure Turu’na (60 USD) katılabilirsiniz. 4WD jipler ile 30 dakikalık seyahat ile adanın güney kısmına gidilip Fil Kampına ulaşılacak. Burada yeşillikler ile bezenmiş alanında devasa büyüklükteki hayvanları günlük yaşantılarını, yıkanan filleri ve hindistan cevizi ağaçlarında çalışan maymunları görme imkanına sahip olacaksınız. Show izlendikten sonra ormanın içine doğru devam eden fil safarisine katılıp akabinde vahşi hayatlarını yaşayan timsahları görme olanağı bulacaksınız. Turun devamına dağın tepesine gidilerek muhteşem Tarn Nim şelalesini görüp Saui adasının dağın tepesinden görünüş manzarasını izleyebileceksiniz. Gezimiz sırasında lokal restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün: KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Anthong Marine Ulusal Parkı turuna (65 USD) katılabilirler.. Koh Samui Adasının 45 km kuzey batısında bulunan ve Tayland’ın ikinci Ulusal Parkı olan Anthong Marine; 250 km2 lik alana yayılmış 40 tane adadan oluşmaktadır. Koh Samui’den sürat teknesi ile yaklaşık 1 saat mesafede bulunan bu parkta; yeşilliklerle bezenmiş adacıklar; kristal mavi göletler, esrarengiz mağaralar ve ilginç kaya oluşumları ile görenleri büyülemektedir. Sabah erken saatte başlayan turunuzun 2 durağı bulunmaktadır; Koh Wua Talap yani “Uyuyan İnek Adası” ve   Koh Mae Anne Ada yani “Zümrüt Yeşili Renkli Koy”. Görsel anlamda sizleri sonsuz tatmin edecek bu turumuzda öğle yemeği Koh Wua Talap’da alınacaktır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 



6 Gün: KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Mercan Adası Turu’yla (55 USD) günün keyfini çıkarabilirsiniz. Meanem Pier’den botla hareket ederek, Koh Tan’a doğru harekete geçiyoruz. Koh Tan, sahip olduğu en iyi mercan kayalıkları ve ender rastlanan balık türleriyle şnorkel için mükemmel bir nokta. İster denizaltını keşfe çıkabilir, isterseniz buradaki eşsiz denizde yüzmenin tadına varabilirsiniz. Öğleye doğru Koh Mudsum için yeniden yola çıkıyoruz. Burada keyifli öğle yemeğimizin ardından deniz ve güneşle huzur ve eğlenceyi bir arada buluyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün: KOH SAMUI – SINGAPUR

Sabah kahvaltısının ardından rehberimizin daha önceden belirleyecek olduğu saatte Koh Samui Havalimanı’na hareket. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Singapur Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile Singapur’a hareket. Singapur’a varış. Varışımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Singapur Şehir turuna (70 USD) (turumuz min. 6 kişi ile gerçekleştirilir. Şehir turu esnasındaki rehberlik İngizlice dilinde olacaktır.)  katılabilirler. Turumuzda Singapur Nehri, Orchard Caddesi, Singapur’un simgesi olan aslan heykeli, Meclis - Opera - Mahkeme Binaları ve Çin Mahallesi görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Havalimanı’na transfer.



8 Gün: SINGAPUR – ISTANBUL

Varışımızın ardından Singapur Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket. İstanbul’a varış ve turumuzun sonu. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    · Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.
    · Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
    · Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan GEZİ MERKEZİ sorumlu tutulamaz. · Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden GEZİ MERKEZİ sorumlu değildir. 
    · Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz. 
    · Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg'dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg'a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, GEZİ MERKEZİ'nin sorumluluğunda değildir. 
    · Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 
    · Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. · Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir. 
    · Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
    · Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından GEZİ MERKEZİ sorumlu tutulamaz. 
    · Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. GEZİ MERKEZİ, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.· Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez. · 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. 
    · Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.
    · Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir. 
    · 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.
    · İptal ve değişiklik durumunda “GEZİ MERKEZİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://www.ultraherseydahil.com/koh-samui-turu-singapur-hava-yollari-ile

    Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sk. No:34/1 Kadıköy - İstanbul
    0216 414 59 59


    Bu çıktı 23.04.2024 08:29 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.