Mauritius Turu THY ile Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - MAURITIUS

Gece 23.00’da İstanbul Havalimanı’nda buluşma. Türk Hava Yolları’nın TK 160 sefer sayılı uçuşuyla saat 01.50’de Mauritius’a uçuş. Uçakta geceleme. Yerel saatle 12.35’te Mauritius’a varış. Otele transfer. Odalara yerleşme ve kısa bir dinlenmenin ardından denizin güneşin ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.Geceleme otelimizde.



2 Gün: MAURITIUS

Tüm gün otelde serbest zaman. Tüm gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Vahşi Renkler Turuna katılabilirler. 



3 Gün: MAURITIUS

Tüm gün otelde serbest zaman. Tüm gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Çay RotasıTuruna katılabilirler. 



4 Gün: MAURITIUS

Tüm gün otelde serbest zaman. Tüm gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Vahşi Keşif Turuna katılabilirler. 



5 Gün: MAURITIUS

Tüm gün otelde serbest zaman. Tüm gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Geceleme otelimizde.Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen yerel İngilizce rehberli, tam günlük Port Louise Turuna katılabilirler. 



6 Gün: MAURITIUS

Otelde kahvaltı. Tüm gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Havalimanı transfer saatine kadar otelin ortak alanlarından faydalanabilirsiniz. Saat 12.00’da odalardan çıkış işlemleri gerçekleştirilecektir. Ardından havalimanına transfer. Türk Hava Yolları’nın TK 177 sefer sayılı uçuşuyla saat 20.05’te İstanbul’a uçuş. Uçakta geceleme. Saat 05.00’da İstanbul’a varış.  



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5*
     
    Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa, 35 hektarlık bir tropikal bahçeyle çevrili olup yaklaşık 2 kilometrelik beyaz kumlu bir plaja ve turkuaz bir lagüne bakmaktadır.Tesis bünyesinde her biri Asya'dan Avrupa'ya farklı bir lezzet yolculuğu sunan 6 restoran bulunmaktadır. Ayrıca dilerseniz havuz ve plaj manzaralı 2 barda bir şeyler içebilirsiniz.
    Trou aux Biches Beachcomber'da sağlığa adanmış kapsamlı bir tesis mevcuttur. Konuklar, doğayla gerçek anlamda iç içe olarak rahatlatıcı masajlar ve terapiler yaptırabilir.

    Yaşları 3-11 arasındaki minik konuklar için havuz, bahçe ve özel bir açık büfe alanı bulunan bir Çocuk Kulübü, 12-18 yaş arasındakiler için ise bir Gençlik Kulübü bulunmaktadır. Hafta içi öğleden sonraları bebek bakım hizmeti de verilmektedir.

    Tesiste çok çeşitli kara ve su sporları yapılabilir. Tekne evinin deneyimli çalışanları tarafından cam tabanlı tekne turları ve şnorkelle yüzme gibi geziler organize edilebilir. Ayrıca yelken, su kayağı ve kürek sörfü gibi su sporları da sunulmaktadır. Konuklar ayrıca plaj voleybolu, tenis veya bocce gibi çeşitli kara sporları yapabilir.

    Spor severler fitness, vücut geliştirme ve kardiyo için her türlü olanak içeren fitness merkezinden yararlanabilir.

    Trou aux Biches Beachcomber, Grand Baie'ye yaklaşık 8 km mesafededir. Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havaalanı ise 64 km uzaklıktadır.

    Mauricia Beachcomber Resort & Spa 4*

    Grand Baie’de yer alan Mauricia Beachcomber Resort & Spa plaja açılır ve koy manzaralıdır. Alışveriş merkezlerine, restoranlara, barlara, gece hayatına ve kumarhanelere yürüme mesafesindedir.

    Konaklama birimi, bahçe veya deniz manzaralı, aydınlık ve ferah, klimalı odalar sunmaktadır. Her birinde uydu TV, minibar, modern banyo ve özel teras veya balkon vardır.

    2 restoran seçeneği mevcuttur. Ana restoran olan Les Quais ve konukların ayaklarının kumlara değdiği Le Nautic. Konuklar arasında popüler olan Bay Watch Bar, yüzme havuzu manzaralıdır ve canlı müzik, her gece DJ veya geleneksel gösteriler gibi eğlenceler mevcuttur.

    Sağlıklı yaşam ve güzelliğe adanmış bir yer olan Spa’da rahatlatıcı uygulamaların keyfini çıkarabilirsiniz. Diğer özellikler arasında sauna ve hamam içeren modern bir spor salonu ve aktif tatilleri sevenler için çeşitli kara ve su sporları mevcuttur. Sporlar arasında tenis, plaj voleybolu, su kayağı ve pedallı tekneler sayılabilir.

    Cam tabanlı tekne turları ve dalış dahil olmak üzere çeşitli geziler düzenlenebilir. Bisiklet kiralamak da mümkündür.Mauricia Beachcomber, başkent Port Louis’e yaklaşık 29 km uzaklıktadır. Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havaalanı ise 75 km uzaklıktadır.

    Constance Belle Mare Plage 5*

    Açık deniz mercan resifinin bulunduğu 2 km’lik bir özel plajda yer alan Constance Belle Mare Plage’da 7 restoran ve 6 bar vardır.

    Constance Belle Mare Plage'ın tüm klimalı odalarında uydu TV bulunmaktadır. Mermer banyoda duş ve büyük küvet mevcuttur. Geniş konaklama birimleri şık dekora sahiptir. Bazıları özel havuz manzaralıdır.

    Tesiste havuz, plaj veya golf sahasına bakan çeşitli uluslararası alakart restoranlar ve temalı açık büfe restoranlar bulunmaktadır. Havuz manzaralı kokteyl barda içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

    Tesisteki 4 adet yüzme havuzu tropik bahçeler ve şezlonglu güneşlenme terasları ile çevrilidir. Çocuklar için denetimli eğlenceler sunulan Kids Club 4-11 yaş arasındaki çocuklara hizmet vermektedir. Tur masası, tenis ve su sporları gibi geziler veya etkinlikler düzenleyebilir. Tesis ayrıca iki adet 18 delikli golf sahası, servis aracı ve golf alıştırması imkanı sunmaktadır.
    Legends ve Links Golf Sahaları için ÜCRETSİZ Golf sahası kullanım ücreti.

    Butik mağazalar ana binada veya Constance'ın karşısındaki Palm Beach Boutiques'te yer almaktadır. Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havaalanı 58,5 km uzaklıktadır veya servis ayarlanabilir.

    SIKÇA SORULAN SORULAR

    1. Kimler Mauritius’a seyahat edebilir?

    Aşı durumuna bakılmaksızın tüm yolcular Mauritius’a seyahat edebilmektedir.

    1. PCR Testi yaptırmak gerekli mi?

    PCR Testi zorunluluğu kaldırılmıştır. Ayrıca otellerde ilk gün yapılan Antijen testi (hızlı test) zorunluluğu da kaldırılmıştır.

    1. Karantina’ya girmek gerekir mi?

    Aşısız yolcular için geçerli olan karantina kuralı kaldırılmıştır.

    1. Mauritius’a seyahat ederken hangi belgelere ihtiyacım var?
    1. Seyahat süresi boyunca geçerliliği olan pasaport (https://passport.govmu.org/passport/?page_id=587)
    2. Otel Rezervasyon Belgesi
    3. Uçak Biletleri
    4. Tüm yolcuların uçağa binmeden 72 saat önce Mauritius Seyahat Formunu doldurulmuş olmaları gerekmektedir.https://www.mauritiustravelform.com/
    5. Dönüş için Detaylar
    • Türkiye’ye dönüşlerinde PCR testi gerekliliği bulunmamaktadır.

    Tüm güncel giriş prosedürleri için ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz;

    https://mauritiusnow.com/

     

     


    İptal Şartları

    Extra Turlar minimum 10 kişi olması durumunda gerçekleşmektedir.

    10 kişinin altında olması durumunda Fiyatlarda farklılık gösterebilir veya iptal edilebilir.

    https://www.ultraherseydahil.com/turk-hava-yollari-ile-mauritius-turu

    Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sk. No:34/1 Kadıköy - İstanbul
    0216 414 59 59


    Bu çıktı 28.03.2024 16:14 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.